Találkozzunk a Magdolnában!

MagdolnaMagdolna kedves és szép… most mégsem egy hölgyről van szó :), hanem egy igazán hangulatos helyről, amelynek névadója Budafok központjának macskaköves utcája és ahova feltétlenül be kell térnie az arra látogatónak!
A 25. jubileumi Budafoki Borfesztivál alkalmával nyitja meg kapuit a családias hangulatú és méretű Magdolna Borklub és Rendezvényház (Magdolna u. 30.), ahol gasztronómiai és kulturális rendezvényekre, családi, baráti összejövetelekre várják a kedves vendégeket.

Szombaton és vasárnap a Mádi Borház (Tokaj, Mád) borainak kóstolója. (www.madiborhaz.com).

A rendezvény alatt a program a következőképpen alakul:

Szeptember 5. péntek, 16.00: Pató Károly grafikus művész kiállításának megnyitója

Megnyitja: Karsay Ferenc alpolgármesterMagdolna 2

Pató Károly grafikai és fotóalkotásait már számos hazai és nemzetközi kiállításon megcsodálhatta a közönség. Képei Európa több országában, Japánban és az USA-ban is gyarapítanak közgyűjteményeket. Építészként ő készítette a Magdolna Borklub épületének restaurálási és építési terveit. A kiállított képek egy része a fesztivál ideje alatt megvásárolható

Szeptember 6., szombat:Fuvola_19

12.00 A Flautanduo együttes koncertje.

A Flautanduo Illés Eszter és Fábián Tímea fuvolaművészek duója, mely idén ünnepli nemzetközi sikerekkel is büszkélkedő fennállásának 10. évfordulóját. A mai koncerten Saverio Mercadante, Friederich Kuhla és Franz Doppler nyomán Rossini Sevillai borbély operájának dallamai csendülnek fel.

 

18.00–21.00 Kazán Péter szaxofonművész zenei aláfestése a tokaji borok kóstolójához.

Szeptember 7., vasárnap:

14.00–15.00 MultiTalent Musical Iskola előadása

A MultiTalent Musical Iskola műsorán kizárólag saját dalok és tánc koreográfiák szerepelnek az iskola tehetséges növendékeinek előadásában. A dalok és a jelenetek az Ébredj fel! című musicalből és az idén megjelent verslemezről válogatott saját készítésű produkciók.

Fontos linkek:

A pince látogatásokról részletesen:  http://budafokteteny.hu/borfesztival/hir.php?mid=15204f175be636

A közlekedésről, útlezárásokról:  http://www.bkk.hu/2014/09/utazzon-tomegkozlekedessel-a-budafoki-pezsgo-es-borfesztivalra-2/

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.