Az első blog-bejegyzés…legalábbis, a megújult honlapon :)

Screen Shot 2013-12-15 at 10.35.092009-ben indult útjára oldalam, mely mostanra megérett a frissülésre. A kommunikációs csatornák számomra olykor követhetetlen, mégis lenyűgöző fejlődése maga után vonta a korszerűsítést.

VarjukababatHa a blog archívumára kattint a kedves olvasó, láthatja milyen régen írtam a velem történtekről, noha nagy változás állt be az életemben, vagyis életünkben.
Anya lettem, család lettünk. :)
Helka 2012. augusztus elején született, és bár teljesen megváltozott az életem, a nap 24 órájában ő az első, számunkra egy csoda Cukorborsó a lányunk.
A várandósságom fantasztikus volt, minden percét élveztem. Szerencsésnek érzem magam, hiszen nem voltak rosszullétek, fáradékonyabb sem voltam igazán, a turbó, rohanós életvitelemen is csak azért lassítottam, mert a szakirodalom, valamint a kismama jóga oktató is ezt tanácsolta…és valóban sokkal jobban tudtam figyelni Babucira és élvezni “kettőnk kapcsolatát”. Az utolsó másfél hónapot már gyakorlás, tanítás nélkül töltöttem…bár a fészekrakó ösztönünk kicsit későn jelentkezett, valamint a munkások is kicsit elcsúsztak a megígért határidővel, így a felújítás után épp hogy sikerült visszarendeződnünk a lakásunkban, mire az új családtag megérkezett. :)
Immáron 15 hónapos is elmúlt Helka, akivel valljuk be, nem mindig felhőtlen az élet :), de nap mint nap rádöbbent arra, hogy figyeljem, csodáljam, élvezzem a vele töltött perceket, hiszen annyira gyorsan fejlődik, annyira rohan az idő…

Mint ahogyan a családdal párhuzamosan, a karrierrel is szalad az idő. Ismét felveszem a szakmai élet képzeletbeli fonalát. Szerepet kapnak életemben a koncertek, a gyakorlás, a kulturális élet. A jövőben igyekszem érdekes, szakmai, vagy épp elgondolkodtató, netán meghökkentő élményekről, tapasztalatokról írni, és remélem velem tart az olvasó oly formában, hogy kommentálja, véleményezi majd soraimat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.